Hemstädning

Hemstädning enligt dina behov, önskemål och på dina villkor.

Vi erbjuder hemstädning där du bestämmer hur ofta du vill ha städat. Du kan bestämma mellan att få hemstädning varje eller varannan vecka eller kanske en gång i månaden.

varje hemstädning dammsuger vi och torkar av golven, rengör toalett, putsar speglar, vägguttag, dammtorkar fria ytor och vid behov tömmer vi även sopor och m.m.

Du tillsammans med oss kan utforma en städningsplan som fungerar för just dig. Givetvis står vi för städutrustning och förbrukningsvaror.

Storstädning

Vi har kunden i fokus och referenser är viktiga för oss. Vi vill därför göra ett så bra jobb som möjligt.

Här dammsuger vi golv och mattor i samtliga rum. Vi rengör fria ytor och dammtorkar, dammar av alla ytor, sköter fönsterputsning, dammtorkar dörrar, dörrkarmar, väggar, vägglister, väggkontakter och övriga ytor. Vi dammsuger element och torkar av garderober och m.m.

Flyttstädning Fokusera på din nya bostad och vi ta hand om den gamla bostaden med besiktning garanti !

Flyttstädning

Du får möjlighet att fokusera på din nya bostad och vi ta hand om den gamla bostaden. Vi bjuder på besiktning garanti, som innebär att ni kan upp till 10 dagar efter avslutad städning kontakta oss om ni inte är nöjda med något eller besiktning är inte godkänd.

Total genomgång av bostaden efter att den tömts. Även höga ytor och svåråtkomliga städas. Fönsterputs alltid inkludera vid flyttstädningen.

Akutstädning Självklart utan extra kostnad.

Akutstädning

Vi har akuta tjänster som innebär att man kan få hjälp redan imorgon, självklart utan extra kostnad.

Skolstädning

En renare vardag hjälper alla att vistas i en ren och fräsch skolmiljö. Vi erbjuder städning av förskolor, skolor, fritidsgård och liknande verksamheter.

Hotellstädning

Med hög noggrannhet kan ni vara trygga med att allt som ska göras blir gjort. Vi tar ett helhetsansvar och vi sköter allt. Vi erbjuder städning av sovrum, gångar, toaletter, konferensrum och andra utrymmen på hotellet.

Kontorsstädning

Vi städar alla typer av kontor, från de små kontoren med bara några medarbetare, till de stora kontoren med flera medarbetare.


Butikstädning

Vi hjälper med butiksstädning, både stora som små.

Byggstädning

Efter en ombyggnation behöver alltid en stor städning, det är inte bara ett smutsigt golv som behöver skuras, utan vi ser till att det bli lika fint som före ombyggnationen.

Trappstädning

Vi har trappstädningar för olika bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag, givetvis beroende på de behov du som kund står inför och de önskemål du har.

Fönsterputsning

Vi putsar alla typer av fönster inkl karmar och persienner samt elementrengöring efter önskemål.

Dödsbo

Vi utför allt som rör med dödsbo. Tömning, bortforsling och städning.