Våra värderingar

”Nöjda kunder” är vår viktigaste värden och givna utgångspunkt inom Spotless. Här på vårt företag arbetar vi både mot företag och privata personer. Vi vet att alla kunder har olika förväntningar och behov, därför anpassar vi oss alltid efter kunden och arbetar mycket varierat och kundfokuserat. Det varierar från det lilla privathushållet, till det stora företagen med många medarbetare. Vi kan hjälpa med det mesta som rör städning och vi utför städ i alla former.

En trygghet för er som kunder när ni anlitar oss, att ni ska känna er trygga och lita på att vi respekterar era önskemål och er integritet, därför skriver vi sekretessavtal med våra medarbetare.

Hos oss som privat person är ni inte förbinder till någon uppsägningstid eller bindningstid, utan ni är fria att avsluta tjänsten när ni önskar.

Vi vill givetvis att man ska vara nöjd med våra tjänster. Om man upptäcker brister i vårt arbete, är det viktigt att man meddelar oss, så att vi kan åtgärda det på en gång, självklart utan kostnad.

Välkommen att kontakta oss så att ni kan bli vår nästa nöjda kund!